Varmepumpe til konkurrencedygtig pris

​Hos Blom Ventilation og Energi ApS kan vi hjælpe dig, hvis du overvejer at få installeret en varmepumpe, som eksempelvis en luft til luft varmepumpe, hvilket vi gør i Esbjerg, Varde, Aarhus og den øvrige region.

Varmepumper er typisk billige i drift, og hvis I derfor har el-varme den dag i dag, er der oftest mange penge at spare på el-regningen, hvor man oftest kan spare halvdelen af beløbet eller endda mere.

Effekten heraf er naturligvis også, at en sådan løsning er mere miljørigtig og bæredygtig, da ens CO2-aftryk reduceres kraftigt med en varmepumpe og en luft til luft varmepumpe.

Vi leverer varmepumper og luft til luft-varmepumper til yderst konkurrencedygtige priser, og beløbet tjener sig gerne ind via el-regningen i løbet af en årrække.

Luft til luft varmepumpe er hurtigt og effektivt

En luft til luft varmepumpe har den fordel, at den hurtigt, effektivt og billigt kan opvarme dit hus, når der er behov for det på køligere dage

Det helt smarte er dog, at den har en dobbeltfunktion i og med, at denne også kan fungere som aircondition på de varmere dage, hvor du har behov for at sænke den indendørs temperatur en smule.

 

Sidst, men bestemt ikke mindst, sikrer en luft til luft varmepumpe, at der kommer en god cirkulation af både varmen og luften i huset, hvilket er med til at forebygge fugt og dårligt indeklima i al almindelighed.

Vælg os til din næste løsning

Vi leverer altid kvalitetsarbejde, hvad end vi arbejder med varmepumper eller noget andet. Vi har mere end 15 års erfaring inden for vores felt, og vi stræber altid efter at levere til tiden på de aftalte præmisser.

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi arbejder, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på montering af en varmepumpe, er du velkommen til at kontakte os på 40 40 90 98.

​​

Indhent et godt tilbud​ på ventilation

-----

Udfyld formularen og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Adresse

​Vejlevej 71

6823 Ansager

Kontakt os

Telefon: 40 40 90 98

E-mail: info@blomsmontage.dk